fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates
  • 1
  • 2
  • 3

Последни теми от Блога

Аксесоари за кухнята: Дъска за рязане и диспенсър за сапун от hansgrohe

Една от основните цели на hansgrohe е изграждането на хармония във вашия дом и главно в кухнята и банята. Това лесно може да се забележи във всеки един наш продукт, било то смесител за кухня или душ за баня. Винаги се стремим да намерим баланса между функционалното, ефикасното и изящния дизайн. Естествено, хармонията във вашата кухня далеч не се постига само с избор на мивка и висококачествен смесител. Аксесоарите са онази щипка уникалност, която ще наклонят везните, за да намерите баланса, за който говорим!

Прочети още...

Скандинавски воден свят в Europa Park с помощта на hansgrohe

За никого не е тайна любовта на hansgrohe към водата. Именно тази емоция искахме да пренесем и в един от най-големите увеселителни паркове в света – Europa Park във Фрайбург, Германия. И можем да кажем, че успяхме!

Прочети още...

Talis M54: Минимализъм съчетан с изящен стил

Talis M54 е нова серия продукти от hansgrohе, които с модерния си, но същевременно минималистичен дизайн могат да се превърнат в бижуто на вашата кухня. С новата серия смесители вие ще можете да се възползвате от различни функционалности, които със сигурност ще отговорят на всички ваши нужди в кухнята!

Прочети още...