Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates
  • 1
  • 2
  • 3

Последни теми от Блога

Rainfinity: Изпитай удоволствие от къпането

Мечтаете ли за ултра-модерен душ, който да превръща ежедневното ви къпане в незабравимо преживяване? Новата Rafinity серия душове от hansgrohe ще ви пренесат в един друг свят в момента, в който пуснете водата!

 

Прочети още...

7 начина за по-здравословно къпане

За голяма част от хората взимането на душ е единствено свързано с пускането на водата. В действителност, различната температура може да има различно влияние върху вашето здравословно състояние. В следващите редове ще разгледаме 7 начина за взимане на душ, които ще ви помогнат да се възстановите след изтощителна тренировка, сауна или тежка вечер с приятели!

Всички препоръки в следващите редове идват директно от експертите на hansgrohe!

Прочети още...

Отворено пространство – новата мода в кухненската архитектура

Времената на отделните стаи са вече минало!

Така нареченият open-space или отворено пространство се изразява в това различни помещения от вашия дом да се слеят в една голяма стая. Въпреки че е по-вероятно да срещнете този термин, когато става въпрос за изграждането на офис помещения, в последно време този тренд в архитектурата навлиза все повече и в дизайна на кухненското пространството! В следващите редове ще разгледаме как да изградите open-space кухня, която да е синхрон с вашата всекидневна!

Да започваме!

Прочети още...