fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates
  • 1
  • 2
  • 3

Последни теми от Блога

По-високи смесители означава повече място за вас

 

Високи, въртящи и подвижни – всички смесители на hansgrohe са изработени с главната цел да могат да предоставят достатъчно пространство на всеки, който ги ползва. По този начин всеки човек има възможност да използва водата спрямо неговите лични предпочитания и намерения. Благодарение на ComfortZone можете да се насладите на повече пространство, всеки ден!

Прочети още...

Средиземноморски акценти и дървен материал за вашата баня

 

Най-интересните дизайни за баня винаги се получават при комбинирането на два различни свята. Това може да се изрази в комбинирането на различни материали или цветове. Постигането на добра атмосфера във вашата баня ще направи прекараното време в нея незабравимо. Добавяйки и първокласно обзавеждане, вие ще можете да се насладите на максимално на домашно създадения от вас воден свят.

Прочети още...

Смесители от hansgrohe: Как да ги почиствате правилно?

В основата на всеки наш продукт стои водата. За нас тя е нещо чисто и съкровено. И отново поради тази причини се стремим всеки наш продукт да отговаря на тази чистота и нежност. Материалите, които използва, дизайните на нашите смесители и душове, всичко се изработва със специална грижа към всеки детайл. С едничката цел да създадем хармония във всяка баня и кухня. Но освен самия продукт, за екипа на hansgrohe е изключително важно поддържането на перфектна чистота на нашите продукти.

Прочети още...