fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates
  • 1
  • 2
  • 3

Последни теми от Блога

Коя кухня е най-подходяща за теб?

 

Предстои ли ви изграждане на нова кухня? Тогава, може би, бихте желали да разберете коя кухня ще ви подхожда най-добре. Разбира се, това зависи от редица фактори, които ще вземем предвид в следващите редове. Но за да не ви държим в напрежение, можем да ви кажем, че кухните, които сме избрали да поместим в тази статия са идеален вариант за всеки човек, в зависимост от неговото семейно положение и присъствието или липсата на готварски нюх.

Но стига толкова приказки, не започваме със същественото!

Прочети още...

Aquno Select M81: Смесител отличен със злато, който ще преобрази кухнята ви

 

Aquno Select M81 е последната серия кухненско оборудване от hansgrohe и спокойно можем да кажем, че е настъпила нова ера в кухненските смесители! Най-новият продукт от серията ще ви изуми с невероятния си дизайн и ефикасният начин, по който използва водата.

Прочети още...

Модерна баня в светли тонове и интериор вдъхновен от природата

Началото на новата година носи със себе си и обмислянето на бъдещи планове и реализацията им. Една от най-важните стъпки за всеки човек е изграждането на собствен дом. И тъй като не можем да ви помогнем със съвети за цялостния дизайн на вашето жилище, решихме да се спрем само на тази стая от него, която познаваме най-добре – банята.

Прочети още...