fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Независимо дали искате да освежите малко банята си или напълно я обновете,  или пък трябва да направите съвсем нова, е необходимо добре да премислите и планирате всичко. Това важи с пълна сила и за комбинацията от мивка и смесител.

Ако комбинирате плитка мивка с висок кран или купа за миене, в която водата пада под неподходящ ъгъл, ще си пръскате всеки път когато се миете. Смесител, който се оказва твърде нисък, също не би могъл да ви създаде комфорт, защото ненужно ограничава свободното ви пространство.

Тъй като компанията hansgrohe държи на това всичко в банята да е перфектно, а ползвателите да се чувстват комфортно, е разработила тест, който дава представа дали комбинацията между мивка и смесител е подходяща.
Как работи тестът ComfortZone:

Тест за свободно пространство. Дава ли комбинацията от мивка и смесител достатъчно използваемо пространство? Тук се тества възможнотта да се мият удобно ръцете ви.
  
Тест за пръскане. Има ли пръскане, когато смесителят е включен? Тук смесителят се включва и изключва при различни налягания на водата. Оценява се пръскането.
   
Практически тест. Има ли подходяща струя, когато потребителите измиват ръцете си? Тук ръцете се движат напред и назад под течащата вода. Всяко изпръскване извън мивката се оценява.

Хансгрое тества комбинации между мивки и смесители на различни производители. За улеснение на клиентите, компанията предлага техническите спесификации и резултатите от теста ComfortZone на над 12 000 тествани комбинации.

Основно Меню