Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites TemplatesСъвременната кухня съчетава домашния уют с високите технологии. Тенденциите са зоната за готвене да не е отделена, а да е част от всекидневната.

Така модата превръща едно чисто функционално пространство в част от зона за социално общуване. Всичко това поставя високи очаквания към дизайна на отворената кухня.

hansgrohe предлага селекция от естетични и функционални кухненски смесители и мивки, които са съвместими с индивидуалния домашен декор и се вписват перфектно като малки кухненски помощници. Техният дизайн е елегантен и дискретен, без да се прави компромис с функционалността им. Това е идеално за интериорен дизайн, който гледа на кухнята повече като на жилищна площ, отколкото на работна зона.

В разнообразие от естествени нюанси гранитните мивки на Хансгрое помагат да се изпълни тенденцията към приглушени цветове в отворената кухня. Цветовите варианти черен графит, камък и бетон, съчетават топъл, уютен вид с високо качество на дизайна.  Мивките се вписват перфектно в модерните повърхностни покрития. Правоъгълният дизайн може да бъде интегриран във всяка модерна кухненска атмосфера, без да е прекалено внушителен. Всичко това се отнася и за иновативните комбинирани модули, чиято вътрешност включва нова система за управление. Ергономичното ръчно управление, монтирано на ръба на мивката ви дава повече лекота за справяне с домашните задължения.


Основно Меню