Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites TemplatesМодерната кухня е повлияна от атмосферата на дневната. Полезни функции се сливат с уютно жилищно пространство и така имаме зона за социално общуване – както със семейството, така и с гостите.

 Последните тенденции в обзавеждането на кухня са свързани с топли материали и мебелиране според индивидуалния вкус на собствениците. Тази зона се усъвършенства с иновативните технологии на hansgrohe.

Кухнята с отворен план съчетава зона за готвене, хранене и отдих

Модерната кухня с отворен план е удоволствие за всички сетива: естествените повърхности имат топло сияние и отлично качество. Дизайнът на мебелите от дневната е свеж и лек. Тенденция в интериорния дизайн е удобните места за сядане да са интегрирани чрез ненатрапчив лек цвят в цялостната атмосфера.
Тенденцията в обзавеждането на дома е съчетана с високи очаквания за най-съвременна функционалност на работните процеси. Дори дизайнерските акценти имат място около мивката, защото това е сърцето на кухнята.

Кухнята се превръща в допълнително жилищно пространство

Кухните със сложни технологии в момента се комбинират с естествени материали. Това включва дори повърхности, които интерпретират метала с патина или напомнят за цимент, загладен с шпатула. Кухнята мечта съчетава модерни високотехнологични единици с елегантни мебели - като шкафове или висококачествени бюфети, които са обичайни за всекидневната. Стилът на домашна кухня се постига чрез добавяне на елементи, които създават усещане за топлина и уют като килими, селски дървени повърхности и каменна настилка.

Готвенето е модерно - така че кухнята с отворен план е идеална

Атрактивно осветление и дискретен аспиратор за отвеждане на миризмите позволяват на готварския остров или открит плот да се слее с домашната атмосфера. Кухненските смесители на hansgrohe наистина подчертават високото качество на дизайна в този стил на обзавеждане. Ето защо кухнята се превърна от чисто функционално пространство в салон за готвене, в който можете да се насладите на храната и в същото време да общувате с вашите близки и приятели.
Основно Меню