fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates


Колекцията AXOR Massaud за обзавеждане на луксозната баня е вдъхновена от природата.

Тя усъвършенства връзката между човека и природата. Постоянно се придържа към принципите на органичната архитектура.

Проектирана в сътрудничество с Жан-Мари Масауд

Френският архитект и дизайнер Жан-Мари Масауд създава пионерски дизайн на банята за AXOR от 2005 г. Работата му винаги е съсредоточена върху човека, пространството и природата. Независимо дали това е футболен стадион или стол, бутикова концепция или промишлен дизайн, продукт или архитектура. Жан-Мари Масауд  работи за международно известни марки като B & B Italia, Dedon и Kartell. Неговите творения са популярни по целия свят. В сътрудничество с AXOR, Жан-Мари Масауд създаде AXOR WaterDream през 2005 година. Това е концептуалната база на AXOR Massaud.

Мивки и смесители


 
Всяко изделие в колекцията AXOR Massaud е в хармония с природата. Смесителят с единичен лост и мивката са истинско оригинално творение и създават перфектния водопад, под който можете да измиете ръцете си. Продуктът е с икономичен разход на вода от 4 литра в минута.

Можете да имате водопад, който като че ли извира директно от стената. Дизайнът и технологията са отлично комбинирани. Мивката на AXOR Massaud може да бъде оборудвана с единичен лостов смесител или със смесител с 3отвора. Тя може да бъзе свободна или вградена.


Душ


Леко извити дръжки на смесителите, гладки преходи и геометрични повърхности. Тези характеристики наистина впечатляват. AXOR Massaud душове: душ AXOR 24x24 1jet, AXOR Starck 2jet с ръчен душ.

Вана

Представете си да имате свободно стояща вана, и в нея да се потопите като в езеро, а смесителят да е монтиран на пода. Звучи наистина магично и луксозно.
AXOR Massaud за вана: смесител за баня с 4 отвораи, пълнител за вана, смесител за пода, вана (1900 мм)


Аксесоари за баня


Закачалка за хавлии, приличаща на клон. Козметичната кутия изглеждаща като речен камък. Основата на огледалото е клонка. Перфекционизъм във всеки детайл.

Основно Меню