fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites TemplatesНовата серия обзавеждане за баня Unica Comfort  на Хансгрое е сертифицирана от TÜV за безопасност за потребители от всички възрасти.

Банята трябва да е безопасно място за всички от семейството, особено ако в домакинството живеят възрастни хора, деца или лица с ограничена подвижност. Душ-барът, душ-релсата и подпората на краката освен, че отговарят на всички изисквания, са и ултрамодерни.

Нашите нужди в банята се променят в зависимост от периодите в живота ни: появата на деца в семейството, остаряването... С напредването на възрастта, нашите родители стават по-нестабилни и следователно се нуждаят от грижи.  Нормално е да искаме да осигурим удобство за всички като за всяка нова фаза на живота правим редизайн на цялата баня. Но има неща, които остават непроменими - нашите изисквания за изискан дизайн и безопасност.

Новата серия душове Unica Comfort предлага допълнителен комфорт, поддръжка и гъвкавост за потребители от всички възрасти. Благодарение на тестваните от TÜV показатели за безопасност, има значително по-малък риск от подхлъзване под душа или във ваната.

Предимства на новата гама Unica Comfort

Здравите душ барове са хромирани и са с дебелина 25 мм. Те предлагат сигурна опора до 200 кг.

Рафтът е с широчина 250 мм, изработен от висококачествена пластмаса и предоставя достатъчно пространство за вашите тоалетни принадлежности. Лесно се отстранява за почистване.

Втората опора за душ осигурява удобство на ръчния душ дори от седнало положение - от вана или душ кабината.  

Ще бъдете напълно защитени от подхлъзване чрез предпазна дръжка и противоплъзгащата стелка за пода в банята. И двата елемента могат да бъдат поръчани по отделно. Предпазните дръжки са включени в някои модели душ комплекти от гамата.  

С Unica Comfort вие ще имате висококачествен дизайн в банята, който е едновременно модерен и безопасен. Гамата се интегрира перфектно във всяка баня.     Благодарение на използването на висококачествени материали ще можете да се насладите на дългогодишна безпроблемна употреба.

Основно Меню