fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites TemplatesСмесителите с термостат на Хансгрое осигуряват постоянна температура и обем на водата през цялото време. Дори когато вашите близки пускат водата на тоалетната, докато се къпете. Няма да страдате от неприятни студени водни приливи или изгаряния. Благодарение на предварително зададената температура, с термостатните смесители вие пестите вода и енергия в сравнение с единични лостови смесители. Инвестицията в смесител с термостат си заслужава!

Как работят смесителите с термостат?

С термостатния смесител задавате точното миксиране на топла и студена вода. Ако налягането или температурата в тръбата за студена или гореща вода се промени, смесителят автоматично настройва температурата на водата. Ако потокът от студена вода спре, вие ще сте защитени от изгаряния. Това е така, защото термостатния клапан незабавно изключва захранването.
 
Под душа или във ваната, водата винаги е с необходимата ви температура

hansgrohe ви предлага широка гама термостатни смесители за душ и термостатни смесители за баня. Решаващ фактор при избора е колко функции трябва да се контролират от термостатния смесител: ръчен душ, страничен душ или душ, монтиран над главата? На практика можете да получите термостатни смесители с пет функции. И всичко това е благодарение на интелигентния дизайн и усъвършенстваните функции.

Открита инсталация или предпочитате скрита инсталация?

Можете да избирате между открити или скрити термостатни смесители. Открит термостатен смесител може лесно да бъде монтиран върху съществуващи топла и студена водни връзки. Това означава, че монтажът ще е като малък козметичен ремонт. Откритите термостатни смесители са издадени от стената и могат да функционират и като практичен рафт за душ гел и шампоан.

Скритият термостатен смесител е особено подходящ за изграждане на нови бани. На тези термостатни смесители цялата технология остава скрита зад стената, така че можете да се наслаждавате на повече пространство заедно с цялостен елегантен изглед  на вашата баня. Технологията е скрита в универсалния универсален hansgrohe iBox. Това е базов комплект, който може да бъде инсталиран в стената, преди да сте решили какъв точно смесител ще си вземете. След като iBox е в стената, можете да изберете практически всички скрити термостатни смесители и да ги модернизирате или надстроявате, когато пожелаете.

Тук можете да намерите повече информация за адресите на търговските обекти в България, предлагащи продукти hansgrohe, близо до вас.

Основно Меню