fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites TemplatesКухненският смесител M42 с модерен органичен дизайн и прецизни ръбове ще подобри външния вид и функционалните възможности на всяка кухня. Бъдете вдъхновени, за да придадете живот на ваша кухненска мивка!

Мечтаете ли да имате широк работен радиус около мивката? Със съвременната гама M42, hansgrohe представя нови идеи, които да отговарят на всякакви изисквания за кухнята, съобразени с всеки тип потребител.

Кухненските смесители в серията M42 са въртящи се, а някои модели са снабдени с издърпващ се кухненски душ, така че да можете да контролирате водата според вашите нужди. Версията с два вида струи предлага гъвкавост: бързо преминаване от пълнене на големи контейнери до измиване на хранителни продукти и изплакване на тенджери и тигани. Смесителите с издърпващ се ръчен спрей или издърпващ се чучур се предлагат по избор с sBox - умният компонент на Хансгрое. Направляващият маркуч под мивката гарантира безпроблемна работа. Той може да се издърпа нагоре до 76 см в зависимост от начина на инсталиране.

Широка гама от продукти в модерен дизайн

Наслаждавайте се на невероятните възможности: три основни форми, пет различни височини,  два вида покритие, които въплъщават модерен дизайн, интегриращ се безпроблемно във всяка кухня.

M42 ще ви впечатли със своите функционални детайли

Новият смесител е лесен и безопасен за инсталиране. Тестваните маркучи за свързване PEX връзка са въртящи се и устойчиви на температури.Почистването на кухненския смесител е бързо, благодарение на технологията QuickClean, а MagFit държи издърпващия ръчен спрей стабилно и здраво в кранчето. Ако пространството ви тясно или смесителят трябва да бъде инсталиран пред прозореца: сред тези нови, гъвкави кухненски асистенти ще намерите умно и привлекателно решение дори и при тези ситуации. Да не говорим, че тази нова гама предлага вариант за свързване към бойлер.

Основно Меню