fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites TemplatesГлавните готвачи винаги искат най-добрите съставки. Това започва със смесителя в кухнята!

Кухненските смесители от серията Focus на hansgrohe имат стил. А също така и субстанция, тъй като те предлагат функционални решения за всякакви кухни. Те са удобни, защото дори и основните варианти имат висок чучур и дълга дръжка. С Focus hansgrohe въвежда на пазара кухненски смесител с двуструен ръчен спрей. 

Кухненският смесител Focus на hansgrohe е перфектното решение за всички, които се нуждаят от достатъчно пространство за работа в кухнята. В допълнение към стандартните модели, има кухненски смесители Focus с двуструен ръчен спрей или с едноструен накрайник с издърпване. Всички кухненски смесители с единични лостове гарантират максимално удобство в мивката: с индивидуални диапазони на въртене от 110 °, 150 ° и дори 360 °.

Още предимства на кухненските смесители от серията Focus

Висококачествен дизайн и широка гама от функции на атрактивна цена: диапазоните Focus, Focus E и Focus S могат да изпълнят всички естетически и практически изисквания.
   
Увеличени възможности за творческо разнообразие в кухнята. Смесителите предлагат широка гама от комбинация от опции и са идеални за модерни кухни с ясна и права линия на обзавеждане.

Предлагат се в различни разцветки - в хром или елегантна неръждаема стомана, за да съответстват на цветовете на печката, хладилника, аспиратора или на дръжките на кухненските шкафове.
 
Издърпайте гърлото или дръпнете главата с две дюзи: гъвкавите удължители на смесителя изпращат водата точно там, където е необходимо.
   
Моделите за фокус с висок въртящ се чучур могат да се завъртат до 360 °.
   
Лесни за използване, благодарение на ергономичната дръжка и променливото й позициониране. Възможност за инсталация на десен или ляв вариант на дръжката.

Различни видове струи, които могат да се променят с натискането на един бутон. Независимо дали става въпрос за зеленчуци, салати, риба или месо: душ-спреят с голям размер ще почисти и ще изплакне всичко добре. Нормалният спрей запълва тенджерата или каната бързо и ефективно.

Тук можете да намерите повече информация за адресите на търговските обекти в България, предлагащи продукти hansgrohe, близо до вас.

Основно Меню