fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites TemplatesНа практика всички ръчни душове с немската марка hansgrohe (Хансгрое) се предлагат като комплект със съответстващ душ бар.

Барът е с дължина от 65 и 90 см по стандарт. Unica 'E се предлага и на дължина 150 см. Душ комплектите на Хансгрое са впечатляващи както визуално, така и функционално.

Широката, многофункционална гама на Хансгрое включва популярни душ комплекти като: ръчния душ Raindance Select плюс душ-бар Unica'S Puro, Croma 100 плюс стенен душ бар Unica 'Croma и комбинации от ръчен душ и стенна конзола.

Когато става дума за серията Unica Comfort, името казва всичко. Уникалните душ барове са снабдени с практичен стъклен рафт, върху който могат да се разполагат шампоан, душ гел и други принадлежности. Също така ще намерите душ комбинации, състоящи се от душ комплект и термостатен смесител.

Предимства на душ комплектите hansgrohe:

Душ-баровете се монтират бързо. Повърхността им е гладка, здрава и е лесна за почистване. Използвайте ги, за да прикачите вашите ръчни душове на необходимата височина. Много от стойките за душ предлагат удобни възможности за настройка в три измерения.

Повече комфорт и сигурност за всеки в банята: хоризонталната част на душ-бара Unica Comfort на пракитка е прихващащ бар и предлага безопасност за цялото семейство. Сертифицирана е по TÜV. Всичко това гарантира стабилна опора  и безопасност при хлъзгави подове. Душ-барът има допълнителна опора за душ и разполага с практичен рафт.
 
Ръчните душове гарантират истинско забавление по душа. Предлагат се с до три вида струи и иновативни технологии като Select, AirPower и QuickClean. Всеки ръчен душ се предлага във версия EcoSmart. Функцията за пестене на вода прави вашето приятно преживяване под душ още по-дълго.

Тук можете да намерите повече информация за адресите на търговските обекти в България, предлагащи продукти hansgrohe, близо до вас.

 

Основно Меню