Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

 

На премиера на комбинираните кухненски мивки на търговските панаири миналата пролет, иновативният sBox на hansgrohe беше приветстван с ентусиазъм от посетителите.  

sBox се определя като "тайната звезда" на удобните комбинирани мивки за кухня "всичко в едно". Те включват висококачествена кухненска мивка с интелигентна концепция.

sBox е незабележима плоска кутия, разположена в шкафа под кухненската мивка. В нея се намират маркучите на издърпващия се кухненския душ. Така мивката изглежда спретната и подредена.

"При разработването на нови продукти, ние се стремим да отговорим на нуждите на пазара и на нуждите от ежедневна работа в кухнята", обяснява Jan Heisterhagen, вицепрезидент на продуктовия мениджмънт в Hansgrohe SE. "Когато правим пазарни проучвания, говорим с професионалисти, планиращи кухни, и с крайни потребители. Един често споменаван проблем е, че конвенционалните маркучите изглежда трудно се събират под мивката и когато водата преминава през тях, причинява доста шум. Ето защо разработихме "hansgrohe sbox": умното решение. "

Основно Меню