Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Термостатите на hansgrohe ShowerSelect ви предоставят възможността да управлявате своя ръчен или стационарен душ с натискането на един бутон и да регулирате температурата на водата със завъртане на специалната ръкохватка.

 

Новите комплекти Shower Select пасват идеално върху основния iBox, като тяхната архитектурно въздействаща форма се слива чудесно с плочките на банята. Всички душове hansgrohe могат да се интегрират с тях.

Внесете комфорт в банята. Наслаждавайте се ден след ден.

Термостат под мазилката ShowerSelect за един вид душ

Вие включвате или изключвате един ръчен или стационарен душ с натискане на бутон и регулирате с въртящата се ръкохватка температурата на водата.


Термостат под мазилката ShowerSelect за два вида душ

Вие включвате и изключвате един ръчен или стационарен душ с натискане на бутон и регулирате с въртящата се ръкохватка температурата на водата.

 


Термостат под мазилката ShowerSelect за три вида душ

Включвате  и изключвате ръчния и/или стационарния душ с натискане на бутон при спирателния клапан или избирате при стационарния душ вида на струята и с въртящата се ръкохватка на термостата регулирате температурата на водата.

 

        


Термостат под мазилката ShowerSelect за четири вида душ

Включвате  и изключвате ръчния душ с натискане на бутон при долния спирателен клапан. Избирате вида на струята на стационарния душ с натискане на бутона при горния спирателен клапан и регулирате с въртящата се ръкохватка температурата на водата.

       

Основно Меню