fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Душ глава с до три типа струи и превключване с едно натискане на един бутон. Разнообразие в дизайна и усъвършенствана душ технология.

Hansgrohe прави ръчни душове за всеки вкус и всеки бюджет. Възползвайте се от 115-годишния ни опит в областта на душ дизайна и изберете от широката ни гама от продукти, задоволяваща идеята на всички за идеалния душ.

Натиснете и се наслаждавайте: Изберете ръчни душове hansgrohe с вграден малък бутон

Ръчните душове Raindance Select ще ви поглезят с три вида струи. Можете да преминавате от един вид струя на друг съвсем лесно. Натиснете бутона и изберете струя на водата, която ви харесва: галеща (RainAir), ободряваща (Rain) или масажна (Whirl). Ръчните душове се предлагат в два размера ( с диаметър 120 или 150 мм) и две повърхностни покрития (хром или бял / хром).

Ръчните душове Croma Select също са снабдени с един удобен бутон за управление. Предлагат се два модела с три дюзи (Multi, Vario), които осигуряват три вида струи и един модел с една струя (1 jet). Raindance Select и Croma Select се предлагат в два варианта (с кръгла или заоблена душ глава). Двата вида душ придават атрактивни акценти на банята с техните бели или хромирани покрития и могат да бъдат комбинирани с всички съвременни смесители и керамика.

Ръчните душове hansgrohe – задоволяващи идеята на всеки за перфектния душ

Изберете между кръгла и квадратна глава, едноструйна и или с възможност за три вида водни струи.
От 2003 г. насам Raindance е основен душ компонент. Със своя голям диск за разпръскване, плосък силует и къса дръжка, той въвежда нов дизайн в света на баните. Последните най- популярни модели са Raindance Select и Croma Select, които са проектирани с удобния за потребителя бутон за превключване на тип водна струя.

Тук можете да намерите повече информация за адресите на търговските обекти в България, предлагащи продукти hansgrohe, близо до вас.

Още по темата:

Основно Меню