fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

 

Високи, въртящи и подвижни – всички смесители на hansgrohe са изработени с главната цел да могат да предоставят достатъчно пространство на всеки, който ги ползва. По този начин всеки човек има възможност да използва водата спрямо неговите лични предпочитания и намерения. Благодарение на ComfortZone можете да се насладите на повече пространство, всеки ден!

Правилната височина на смесителя е от изключителна важност

С Hansgrohe ComfortZone можете да се насладите на допълнителната свобода в кухнята:

  • Всички знаем колко е изнервящо да не можеш да напълниш шише за вода или кана. За съжаление, това е често срещано при стандартните смесители. С ComfortZone можете да забравите за тези трудности.
  • Допълнителната височина на смесителя прави абсолютно всичко по-лесно в кухнята. От миенето на ръце, до почистването на посуда или както вече споменахме – пълненето на съдове с вода.

 

Височината не е единственото удобство

Забележителната свобода на движението, предлагана от hansgrohe, надхвърля въпроса за височината:

  • Ръчният спрей увеличава работния радиус с 50 см: за пълнене на съдове, миене на съдове и дори изплакване с точност с подходящ тип струя. Допълнителната инсталация на hansgrohe sBox може дори да разшири работния радиус с до 76 cm.
  • Въртящата се функция е особено практична за работа отляво и отдясно на крана. Това също така улеснява превключването между различни купи и работните процедури на уреда на мивката.
  • Кухненските кранове hansgrohe предлагат или въртящ се диапазон от 110 ° / 150 °, или пълна свобода на движение, т.е. 360 °
  • Кухненските кранове с въртящ се чучур плюс издърпващ се чучур предлагат двойно удобство.

 

Комбинирайте с подходяща мивка

Когато комбинирате всички възможности на ComfortZone продуктите със Sink Combi Units от hansgrohe, смесителя и мивката се превръщат в перфектния отбор за вашата кухня. Специалните подсилващи елементи подпомагат и държат смесителя на място.

 

Основно Меню