fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Bathroom design

 

Най-интересните дизайни за баня винаги се получават при комбинирането на два различни свята. Това може да се изрази в комбинирането на различни материали или цветове. Постигането на добра атмосфера във вашата баня ще направи прекараното време в нея незабравимо. Добавяйки и първокласно обзавеждане, вие ще можете да се насладите на максимално на домашно създадения от вас воден свят.

 

Средиземноморска аура за вашата мечтана баня

Средиземноморието носи една уютна атмосфера със себе си. Ако искате и дизайнът на вашата баня да е в този стил, тогава трябва да помислите за вкарването на естествено обзавеждане и нестандартни акценти. Пространственото въздействие на модерно проектирана или висококачествена реновирана баня с малък етажен план е засилено чрез използването на основни пастелни нюанси. Леките подови плочки с голям формат формират ненатрапчивата основа за смели акценти в бронз и тъмно кафяво. Сложната мозайка в естествен кариерен камък завършва с топли контрасти на умивалника, а също и под формата на фон в малки ниши. Линейните мебели за баня и предлагат място за аксесоарите и поддържат интериора динамичен.

 

Иновативни технологии за нестандартна баня

Обзавеждането, което ще изберете за вашата баня трябва да бъде в перфектен унисон с ваната и смесителите. Ако обмисляте добавянето на вана, съветваме ви да се спрете на самостоятелна такава, а не на вграден дизайн. Така тя ще може да изпъкне, особено ако изберете и някой от смесителите на хансгрое с хромирано покритие. Това веднага ще се превърне във вашата ясно обособена зона за релакс и комфорт. И като стана въпрос за избор на смесители, продуктите от серията Metris могат да подсилят още повече усещането за стил във вашата баня, благодарение на модерния дизайн и хромирано покритие. Технологията, която използва, ще ви осигури едно незабравимо водно преживяване!

Основно Меню