fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Cleaning tips

В основата на всеки наш продукт стои водата. За нас тя е нещо чисто и съкровено. И отново поради тази причини се стремим всеки наш продукт да отговаря на тази чистота и нежност. Материалите, които използва, дизайните на нашите смесители и душове, всичко се изработва със специална грижа към всеки детайл. С едничката цел да създадем хармония във всяка баня и кухня. Но освен самия продукт, за екипа на hansgrohe е изключително важно поддържането на перфектна чистота на нашите продукти.

 

Поддръжка на смесител – лесно като детска игра!

Всеки от нас използва смесител за вода десетки пъти на ден. Ето защо и той е един от най-замърсените обекти във всяко домакинство. Мием си ръцете след като сме чистили, поправяли колата, когато сме се накапали с храна или сме разлели напитка върху себе си. Дори самата вода нанася щети върху всеки смесител, изразявайки се в наслагване на котлен камък. Но сигурно се питате какво е предимството да използваме смесител от hansgrohe?

Избирайки смесител от нашата серия, вие не закупувате просто продукт. Вие купувате качество от най-високо ниво. И затова, ние искаме да използвате възможно най-дълго вашия смесител.


5 лесни стъпки, които да следвате при почистване на вашия смесител

Следвайки следващите няколко стъпки, вие ще можете да се радвате на перфектна чистота във вашата кухня и баня!

-        Стъпка 1: За почистването на вашия hansgrohe смесител ще ви бъде нужна единствено памучна кърпа. С едно леко движение, ще можете да почистите наслоената мръсотия. Тук е момента да споменем, че е препоръчително да избягвате използването на метални гъби, четки и микрофибърни кърпи.

-        Стъпка 2: Котленият камък се наслагва най-често по ъглите на мивката и смесителите. В помощ ще ви бъде ако използвате почистващ препарат на основата на лимонена киселина. Още един много важен трик е да не пръскате препарата директно върху смесителя. Първо напръскайте парцала, с който ще почиствате и след това нежно нанесете върху смесителя.

-        Стъпка 3: Можете много лесно да свалите аератора на вашия смесител и след това да го поставите в гореща вода и препарат за почистване за около 10 минути. Това време би трябвало да е достатъчно за падането на наслоения котлен камък.

-        Стъпка 4: Изплакнете обилно смесителя!

-        Стъпка 5: Повторете стъпка 1, за да сте сигурни, че сте почистили добре препарата. Това ще придаде блясък на смесителя!     

Как да изберете почистващ препарат?

Винаги препоръчваме на нашите клиенти да избират почистващ препарат, който е на основата на лимонена киселина. Това, разбира се, си има причина, и дори не е една. По-силните препарати могат да причинят алергии или да раздразнят ръцете и очите ви. Точно това ще се случи и със смесителя ви. Силните химикали могат да наранят покритието на смесителите. В началото щетите може да не са големи, но едно единствено петънце от разядено покритие ще развали блестящия вид на вашия смесител. Също така, по-меките препарати са щадящи за природата!

Зад думите ни и препоръките ни стоят безброй тестове, които сме извършили в нашите лаборатории. Изпробвали сме всевъзможни препарати и сме достигнали до заключение, че тези, които използват лимонена киселина са най-щадящи за вас и продуктите ни.

Затова Не препоръчваме да използвате почистващи препарати на базата на оцет, оцетна киселина, мравчена киселина, натриев хидроксид и натриев хипохлорит, фосфорна киселина или дори солна киселина. Тези вещества понякога са силно разяждащи. Ако се използват често, те ще повредят метала; дори най-висококачественият завършек. Можем напълно да препоръчаме лимонена киселина

Основно Меню