fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Pontos House

Ежедневното използване на вода в дома ни, често води до нежелани последици. Доста често се случва някоя тръба да се спука и това да доведе до наводняване и нанесени щети. Ето защо, за всички хора, които искат да се наслаждават на спокойствие в дома си, hansgrohe създаде Pontos. Умна система за управление на водата в дома.

Pontos: Продуктът, който предотвратява проблеми

Pontos Scout

Екипът на hansgrohe разработи два много полезни продукта – Pontos Base и Pontos Scout. Pontos Base ще провери състояние на тръбите в дома ви и ще открие ако има завишена и нежелана консумация на вода. От своя страна, Pontos Scout може да бъде поставен във всяка едно помещения и той ще следи за изненадващи течове, завишение нива на влажност на въздуха, както и нетипични показатели на температурата в стаята. Това, което прави Pontos продуктите умни е възможността им да ви известяват при всеки един проблем директно на вашия телефон. В момента, в който бъде открит проблем, вие ще получите нотификация в приложението на hansgrohe. С други думи, Pontos ще бъде там за вас, когато вие не сте. Вече няма да има нужда да се притеснявате дали сте забравили да затворите хубаво крановете на мивката или случайно някоя тръба не е протекла, докато сте на почивка. Pontos е там, за да ви уведоми.

 

Pontos Base: Вашият воден инспектор

Pontos Base

Pontos Base е аксесоар, който всяко домакинство желае да има. Той се свързва директно към водната инсталация на дома ви и непрестанно следи за промени във водоснабдяването. В случай, че открие евентуален проблем или теч в някоя от тръбите, Pontos Base моментално изключва водоснабдяването с цел предотвратяване на последващи усложнения. След като спре вода, вие ще получите нотификация директно на телефона си. Веднъж разрешили проблема, можете да пуснете водоснабдяването директно през телефона си или от Pontos Base.

Освен като помощник, който разрешава проблемите ви в ранен етап, Pontos Base е и система, която ще ви помогне в подобряването на вашите водни навици. Веднъж инсталирайки го, вие ще имате достъп до ежедневни статистики за консумацията на вода във вашия дом, както и за твърдостта на водата. Отново, всички тези данни можете да откриете на дисплея на Pontos Base или директно на вашия смартфон.

Pontos Water Management

Основно Меню