fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

CoolContact

CoolContact е технология, която предотвратява загравянето на термостатния смесител в банята. Така можете да гарантирате безопасно къпане и на най-малките членове на вашето семейство. Вътрешният механизъм предотвратява причиняване на болки или изгаряне при докосване на горещия смесител.

CoolContact – технологията, която охлажда вашия смесител

Разработената от hansgrohe технология предпазва ръчичките на най-малките изследователи във вашия дом. Опасноста е напълно елиминирана, като това включва както смесителя, така и мъркуча. С други думи, вече можете спокойно да оставите децата да се забавляват в банята, без да се налага да се притеснявате, че нещо лошо може да им се случи.

 

Как работи технологията?

Студената вода преминава предната и горната част на термостатния смесител. По този начин се охладяват точно тези зони, които са най-открити на допир. Също така, студената вода преминава по цялата дължина на смесителя, отдясно наляво. От своя страна, горещата вода се влива директно в смесителя, без да прави излишни отклонения. Това е още един метод, чрез който се елиминира нагорещяването на цялото тяло. Детайлно обяснение на технологията, можете да откриете в следващото видео:

 

Ecostat E – спокоен и надежден начин за приятно изживяване под душа

Специалистите от hansgrohe успяха да съчетаят иновативна технология във висококачествен дизайнерски термостатичен смесител: Ecostat E. Безопасната работа и Softcube дизайн на този воден регулатор за душ и вана са впечатляващи. Клиентите обичат геометричните форми с меко заоблени ръбове. По-специално децата и възрастните хора ценят ясното надписване и намират дръжки за изключително лесни за употреба. Допълнителна функция за безопасност на Ecostat E: функцията SafetyStop за регулируемо ограничение на температурата. Вашата вода за душ и вана никога няма да е прекалено гореща с този механизъм.

 

Душовете от серията Croma E – синоним на дизайн и функционалност

Комбинирайки Ecostat E с душовете от серията Croma E, спокойно можем да кажем, че ще имате всичко необходимо за взимането на мечтания душ. Душовете Croma E са известни със своя невероятно красив и минималистичен дизайн. Като добавим големия брой функционалности и атрактивната цена на този тип продукт, спокойно можем да кажем, че това е подходящ избор за всяка една баня и всеки един клиент!

Основно Меню