fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Kitchen Sink from Hansgrohe

Мивката често е свързвана с неприятни домашни задължения като миене на посуда. Но ще ни повярвате ли, ако ви кажем, че мивката може да се превърне в любимото ви място във вашата кухня? Това е възможно с предложенията на hansgrohe, които се вписват идеално във всяко едно кухненско помещение, без значение от дизайна и пространството. Със своето покриете от неръждаема стомана и размер даващ свобода, мивките на hansgrohe ще ви спечелят моментално.

Подходящи за всяка една кухня

Както вече споменахме, мивките на hansgrohe наистина могат да се впишат във всяка една кухня. Хубавото при този тип продукти е, че имате абсолютната свобода да изберете дизайн, който ще работи най-добре за вас. От компактен размер за домакинства с един или двама човека до двоен размер мивка за любители готвачи, на които мултитаскинга не им е чужд. Когато става дума за двойния размер, можете да избирате между две еднакви мивки или две различни, като имате възможността да интегрирате дъска за сушене на плодове и зеленчуци в едната. С други думи – hansgrohe има подходящо предложения за всяко едно предпочитание.

 

Мивките на hansgrohe разчупват стереотипа за дизайн

Аестетичният дизайн на продуктите от серията в комбинация с покритието от неръждаема стомана позволяват на всяка една мивка да се превърне в главния акцент на всяка кухня. Благодарение на широката рамка, мивката, смесителя и крана за управление стават едно цяло. Именно този изчистен, но същевременно модерен дизайн, позволява на мивките да се комбинират перфектно с всеки един смесител, който hansgrohe предлага.

Hansgrohe sink 

 

Невероятна комбинация от форма и фунцкионалност

Когато казахме, че всички мивки от серията могат да се впишат без проблем във всяка една кухня, не се шегувахме. Новата серия мивки идва в цели пет различни размера. В допълнение, могат да предложат огромен избор от различни вариации и опции, от които да се възползвате. В зависимост от вашите предпочитания и цялостни дизайн на вашата кухня, можете да избирате из между няколко вариант: мивка, която да е върху плота; стандартно разположение или т.нар. undermount мивка.

Добре разбираме, че понякога прекалено големия избор може да затрудни човек при взимането на решение. Затова можем да ви предложим да разгледате нашите готови комбинации – мивка, модерен смесител с много функции и sBox. Насладете се на перфектна работа във вашата кухня с помощта на тези перфектно координирани три елемента.

 

Качество и здравина за по-дълга наслада в кухнята

Избирането на кухненска мивката е инвестиция, която се очаква да ви служи за дълги години напред. И за нас не е изненада, че всеки човек търси възможно най-доброто качество на изработка съчетано с полезни функционалности. Тук е момента да споменем, че мивките от новата серия не са само впечатляващи със своя дизайн и многобройните функционалности. Също така, те са изработени от висококачествени материали. Това означава – 1 мм дебелина, ръчно заварена стомана и подсилена зона около смесителя. По този начин, ние елиминираме възможността да се сблъскате с един от най-често срещаните проблеми около кухненската мивка – нестабилен смесител.

Наша главна цел е да предлагаме продукти, които са изработени от висококачествени материали и с внимание към всеки един детайл. Уверяваме ви, че мивките от последната серия на hansgrohe са именно такива и също така са много лесни за поддържане!

Man using a sink

Основно Меню