fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Kitchen accessories form hansgrohe

Една от основните цели на hansgrohe е изграждането на хармония във вашия дом и главно в кухнята и банята. Това лесно може да се забележи във всеки един наш продукт, било то смесител за кухня или душ за баня. Винаги се стремим да намерим баланса между функционалното, ефикасното и изящния дизайн. Естествено, хармонията във вашата кухня далеч не се постига само с избор на мивка и висококачествен смесител. Аксесоарите са онази щипка уникалност, която ще наклонят везните, за да намерите баланса, за който говорим!

Разбира се, важно е аксесоарите, които изберете да отговарят по качество и стил на вашето кухненско оборудване. Ето защо, ние от hansgrohe искаме да ви представим две предложения, които ще направят задълженията в кухнята по-приятни.

 

Дъска за рязане от hansgrohe

Cutting Board from hansgrohe

Висококачествено, солидно дърво и гладка повърхност, която да удължи живота на вашите ножове, това е дъската за рязане от hansgrohe. С дебелина от 20 мм., тази дъска ще направи рязането на плодове и зеленчуци лесно и приятно. Също така, е с антибактериално покритие, което спомага за цялостната хигиена във вашата кухня. Както и при останалите продукти от нашето портфолио, и при този имате няколко различни възможности за избор, що се отнася до материала на изработка. Можете да избирате между дъска направена от дъб или орех. Както вече споменахме, дъските са с много високо качество на изработката и ще ви бъде верен спътник в кухнята за дълго време. В допълнение, изработката им е изключително прецизна и без значение от материала, на който се спрете, със сигурност ще се превърнат в страхотен акцент на вашата кухня.

 

Направени един за друг: Мивка и дъска от hansgrohe

Ако вече разполагате с кухненска мивка от hansgrohe, то със сигурност дъската ще бъде перфектен аксесоар за нея. Благодарение на прецизната изработка и размер, дъската заема точно толкова място, колкото да покрие вашата мивка. Така лесно може да бъде превърната в работна станция, където да поставяте измитите зеленчуци и плодове, за да се отцеди водата по-бързо. Можете лесно да поставите дъската и с едно леко преплъзване да я местите, така че да ви е максимално удобно.

 

Диспенсър за сапун: Основен елемент за чистотата на вашата кухня

Soap Dispenser from hansgrohe

Както неведнъж сме казвали, кухнята е сърцето на всяко домакинство. Това е мястото, където ще приготвите вкусна храна за себе си, вашата половинката или цялото ви семейство. В приготвяте ароматно кафе, за да стартирате деня си и отново там го завършвате след като се приберете вечер. И именно, защото е толкова важно място във всеки дом, трябва да поддържаме чистотата в него на ниво. За целта можете да се възползвате от диспенсъра за сапун на hansgrohe, който лесно бива вграден директно във вашия плот или мивка. Единственото, което трябва да направите е да пробиете дупка на мястото, където искате да го разположите. Така едновременно ще разполагате с бърз достъп до сапун или препарат за миене на чинии, и ще си спестите закупуването на пластмасова бутилка.

С вградения диспенсър за сапун ще си разрешите много проблеми и ще можете да вършите по-лесно задълженията си в кухнята. Също така, ще можете да поддържате и изящния вид на вашата мивка и смесител.

Основно Меню