fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Europa Park Hansgrohe

За никого не е тайна любовта на hansgrohe към водата. Именно тази емоция искахме да пренесем и в един от най-големите увеселителни паркове в света – Europa Park във Фрайбург, Германия. И можем да кажем, че успяхме!

В момента има два водни свята със скандинавски мотиви, където малки и големи могат да се докоснат до истинска водна магия с помощта на продуктите на hansgrohe – това са Rulantica и островът Lítill – водната площадка на hansgrohe.

 

Rulantica: Скандинавският воден свят, който ще омагьоса малки и големи

Викинги, русалки и още много други мотиви от скандинавската митология са скрити в Rulantica – закрития воден свят на Europa Park. Хора от всякакви възрасти биват привлечени от водния рай, който се простира площ от впечатляващите 32,600 кв.м. Веднъж попаднете ли там, уверяваме ви, че няма да искате да излезете. Rulantica предоставя на своите посетители невероятни забавления и водни атракции като пързалки, водопади, плажове, ледници с пързалки както и останки от кораби. С други думи – рай за всеки, който търси водно приключение. Разбира се, всеки, който иска да се наслади на спокойствие, може да го направи в лагуната. А ако искате да комбинирате и двата свята и да се насладите максимално на водното чудо Rulantica, можете да отседнете в 4-звездния хотел Krønasår.

 

 

 

Воден рай с душовете на hansgrohe

Цялото водно преживяване в Rulantica е подкрепено и със сладък завършек. Всички посетители на водния парк могат се насладят на прекрасното усещане от къпането с душовете на hansgrohe. Всеки посетител на Europa Park ще има възможността да се докосне до невероятното водно усещане с помощта на PowderRainRainAir и иновативните Rainfinity душове. Всичко е добре, когато завършва добре. А за добрият завършек сме се погрижили ние – hansgrohe!

 

Водната площадка на hansgrohe в Europa Park – мястото, където всеки може да открие забавлението

Discoverer's Cave

Водата е елемент, който е може да кажем, че познаваме отлично. Всеки ден ние се стремим да променяме начина, по който водата се използва чрез нашите смесители и душове, така че да можем да предоставим едно напълно ново и неповторимо усещане на всички наши потребители.

Ние изключително много обичаме водата и точно тази емоция се опитахме да предадем и на всички хора, които решат да се потопят във водния оазис наречен островът Lítill – водната площадка на hansgrohe. В него малки и големи ще могат да открият своята водна атракция сред пързалки, водни постройки и водопади.

Но освен усещането, което искаме да предадем на всички вас, едно от основните наши цели е да образоваме всички потребители за използването на този важен за нашия живот ресурс. В Пещерата на откриватели, всички малки авантюристи ще могат да научат повече за водата по един приятен и игрив начин.

Ако искате и вие да изживеете емоцията наречена Europa Park, можете да посетите официалния сайт, където ще намерите повече информация за цените на билетите и работно време на парка!

 

Основно Меню