fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Man and Woman in the kitchen

Talis M54 е нова серия продукти от hansgrohе, които с модерния си, но същевременно минималистичен дизайн могат да се превърнат в бижуто на вашата кухня. С новата серия смесители вие ще можете да се възползвате от различни функционалности, които със сигурност ще отговорят на всички ваши нужди в кухнята!

Прав или извит дизайн, минимализмът винаги е присъстващ

Когато говорим за Talis M54, изборът е изцяло във вашите ръце. Минималистичния дизайн на смесителя и вертикалната ръчка за управление на водата идват в три различни форми – висока арка, L-образни или U-образни. Също така, можете да избирате и от три различни покрития – черен мат, хром или неръждаема стомана – които да подхождат перфектно на цялостния дизайн на кухнята ви или точно обратно – ярко да се открояват!

При Talis M54 е дизайнът е водещ и това лесно може да се забележи от различните елементи на смесителя. Всичко е изпипано до съвършенство, като дори маркуча е в цвета на смесителя. Ако решите да се спрете на подвижен душ с маркуч, тогава задължително трябва да прибавите и sBox към вашето кухненско оборудване. С него ще можете да се насладите на още повече гъвкавост и свобода на работа!

 

L-образен Talis M54 – нежно изящество

L-shaped Talis M54

L-образния смесител е най-доброто решение, в случай че мивката ви се намира под шкаф или рафт. Линейни дизайн и големината на смесителя ще ви позволи да използвате максимално пространството, с което разполагате Също така, този модел предлага голяма гъвкавост благодарение на ComfortZone 270 и опцията за хоризонтално движение на маркуча. L-образния Talis M54 може да бъде използван и с hansgrohe sBox за по-голяма радиус на движение с подвижния маркуч!

 

U-образен Talis M54 – установен дизайн в кухненското обзавеждане

U-shaped Talis M54

U-образния смесител е труден за пропускане. Без значение дали сте ограничени от към пространство или имате повече от достатъчно, този смесител е подходящ за всеки сценарии. Чучура с технология ComfortZone 220 може да ви предложи нещо различно. Специалното на точно този модел е, че можете да го закупите в някой от ексклузивните цветове – черен мат, хром или неръждаема стомана. Каквото и да изберете, няма да сбъркате!

 

Основно Меню