fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

 

white kitchen

Предстои ли ви изграждане на нова кухня? Тогава, може би, бихте желали да разберете коя кухня ще ви подхожда най-добре. Разбира се, това зависи от редица фактори, които ще вземем предвид в следващите редове. Но за да не ви държим в напрежение, можем да ви кажем, че кухните, които сме избрали да поместим в тази статия са идеален вариант за всеки човек, в зависимост от неговото семейно положение и присъствието или липсата на готварски нюх.

Но стига толкова приказки, нека започваме със същественото!

 

Family-friendly kitchen

Семейна кухня, която има всичко необходимо, за да се справите с ежедневните задачи

Когато става въпрос за семейна кухня, трябва да вземем предвид всички процеси, които ще се извършват в нея. Задължително включваме приготвянето на храна за малки и големи, сипването на чаша вода за дребосъците и понякога за домашните любимци. С други думи, семейната кухня трябва да е добре оборудвана и доста просторна, за да има място за всички и да отговори на нуждите им.

За да се справите с всички тези задачи с лекота, можете да добавите двойна мивка с допълнително място за изсушаване на посуда, както и мултифункционален смесител. Избирайки подходящата комбинация между мивка и смесител ще улесни значително работата ви в кухнята.

С комбинираните мивките от hansgrohe можете да бъдете сигурни, че контролът върху в вашата кухня ще бъде изцяло във ваши ръце. Добавяйки и sBox към вашата мивка, вие ще получите допълнителна свобода, благодарение на подвижния маркуч. Защо трябва да се ограничавате със статичен смесител, когато можете да имате повече?!

Цялото семейство ще оцени продуктите от Sink Combi серията!

 

 

Person rinsing vegetables

Любител готвач, който иска да се мери с големите!

А може би вие сте любител готвач, който иска да се чувства като в професионална кухня, дори когато си е вкъщи.  В такъв случай смело можем да твърдим, че за вас биха били важни две неща – добре организирано пространство и максимум функционалности. За целта отново можете да се обърнете към двойните мивки или комбинираните предложения от hansgrohe. Що се отнася до смесителя – той трябва да е достатъчно модерен, за да може да предложи различни видове душове, както и бърза промяна в температурата на водата. Все пак един майстор-готвач би искал с едно натиска да измие своите продукти преди да започне да ги готви, нали така?

Тук в огромна помощ ще ви бъде Select технологията на hansgrohe, която позволява пускането и спирането на водата със само едно натискане на бутона. Също така, благодарение на ComfortZone – пространството в мивката ще ви бъде повече от достатъчно. Ако пък решите да се възползвате и от двойна мивка, или една по-голяма, то свободата ви ще бъде още по-голяма.

Изберете подходяща комбинация от мивка и смесител, и позволете на готвача във вас да се развихри!

Ето как можете да постигнете максимално добри резултати във мастър-кухня с помощта на продуктите от сериата Metris и Talis.

 

 

Kitchen design

Кухнята като акцент на вашия дом

Ако не влизате в предишните две категории, то тази може би е за вас! В модерната архитектура е напълно нормално всекидневната и кухнята да са в едно помещение. Ето защо е важно кухненският кът да придава акцент на цялото помещение със своето оборудване и цялостен дизайн. Геометричните форми на hansgrohe смесителите със сигурност ще приковат вниманието на всеки ваш гост. Освен това, можете още повече да засилите усещането за стил с избор на открояваща се мивка – когато избирате продуктите на hansgrohe, няма значение дали ще изберете класическите модели от неръждаема стомана, или мивка с по-натурален цвят. И двете ще подпомогнат за уникалността на вашата кухня.

Надяваме се да сте открили себе си в някоя от точките. Ако искате да се запознаете с всички продукти от кухненската гама, можете да свалите нашата брошура.

Подходящи акценти за вашата кухня!

Свали кухненската брошура на hansgrohe (PDF, 7.3 MB)

Основно Меню