fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

 

Man washing fruits and vegetables

Aquno Select M81 е последната серия кухненско оборудване от hansgrohe и спокойно можем да кажем, че е настъпила нова ера в кухненските смесители! Най-новият продукт от серията ще ви изуми с невероятния си дизайн и ефикасният начин, по който използва водата.

Ефективно използване на водата в кухнята: Нов метод за измиване на зеленчуци и плодове

Да си го кажем директно – никога досега не сте измивали зеленчуците и плодовете по начина, който Aquno Select M81 може да ви предложи. Нежната струя вода, която наподобява водопад, позволява да измиете своите продукти по много ефективен начин. И ако се притеснявате, че струята ще нарани по-меките плодове и зеленчуци, недейте! Струята на Aquno Select M81 е толкова деликатна, че това е немислимо да се случи.

Също така, водата ефективно ще почисти и малките деликатни плодове, които можете да поставите в мултифункционалното сито на hansgrohe. Плоският и широк SatinFlow спрей е разположен точно над вашата мивка, за да може се пестят ресурси и да се намали количеството вода, което излиза извън мивката.

Без значение от случващото се във вашата мивка, плоският спрей ви дава още една алтернатива за използване на водата, която със сигурно ще ви бъде от голяма полза. Ако все пак решите, че в даден момент нямате нужда от него, лесно можете да преминете към използването на стандартния спрей. Тази комбинация от различни възможности за използване на водата прави Aquno Select M81 иноватор и стандарт в кухненското оборудване.

Aquno Select M81 Kitchen Tap

 

Как да използвате Aquno Select M81? Изборът е изцяло ваш!

Силно извитият чучур наистина придава едно специално усещане на цялата кухненска обстановка. Също така, възможността за смяна на струята прави този продукт толкова уникален и гъвкав. Благодарение на Select бутона, само с едно натискане можете да преминете към плоският SatinFlow спрей, с който да измиете вашите свежи продукти. Крана за пускане и спиране на водата, както и за контролиране на температурата е елегантно добавен в страничната част на тази невероятна кухненска инсталация.

Възможността за подвижен душ, с който да имате още по-голяма гъвкавост в кухнята. Когато го комбинирате и с sBox от hansgrohe, можете спокойно да дърпате и прибирате маркуча без да се притеснявате за неговото състояние. Той е на 100% защитен под вашата мивка.

 

Коя е най-добрата мивка за невероятния Aquno Select M81?

Това, което ние можем да ви препоръчаме е да комбинирате този продукт с мивка от неръждаема стомана или SilicaTec. Истината е, че Aquno Select M81 изглежда много по-добре, а и можете да се възползвате от всичките му функции по-ефективно ако го комбинирате с по-голяма и широка мивка. Но без значение от вашия избор, вярваме, че този продукт ще преобрази представата ви за кухненско оборудване!

Man washing his hands on Aquno Select M81

 

Основно Меню