fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Spacious White Bathroom

Началото на новата година носи със себе си и обмислянето на бъдещи планове и реализацията им. Една от най-важните стъпки за всеки човек е изграждането на собствен дом. И тъй като не можем да ви помогнем със съвети за цялостния дизайн на вашето жилище, решихме да се спрем само на тази стая от него, която познаваме най-добре – банята.

Както при всяка друга стая, ако разполагате с голямо пространство можете да направите много повече неща. Това важи с пълна сила и за банята, особено ако в нея влиза и естествена светлина. За да подсилите още повече усещането за широчина, ви съветваме да се спрете на бели стени и големи огледала. По този начин ще създадете илюзията, че банята ви е по-голяма, отколкото всъщност е. В допълнение на това, можете да добавите и дървено обзавеждане, което в комбинация със светлите тонове и естествената светлина, ще подсили още повече усещането за хармония.

 

Виж още: Уютната баня: Модерен декор в съчетание с качествено обзавеждане

 

Възползвайте се максимално от пространството, с което разполагате

Както вече споменахме, ако разполагате с голяма пространство за баня – възползвайте се. Много хора се притесняват, че боядисвайки в бяло помещението, това ще вдъхне едно по-студено усещане. Но именно затова ви посъветвахме да добавите и дървени акценти, които да вдъхнат топлота. Представете си следната картинка – бели стени, големи огледала, дървен интериор и ярко греещо слънце, което осветява цялата ви баня! Спирайки се на бели цвят само можете да засилите този ефект още повече!

Bathroom with natural light


Допълнете приятното усещане със смесители с модерен дизайн

Не веднъж сме казвали, че ако искате да изградите добре изглеждаща баня, то трябва да обърнете специално внимание на всеки детайл. Както сами разбрахте, изборът на цвят може да окаже огромно влияние върху усещането, което ще имате под душа!

Именно затова е добре да подберете внимателно смесителите, които ще бъдат „черешката“ на цялостния ви дизайн. И имайки предвид казаното до момента, смесителите за баня от серията Talis, ще се впишат перфектно в цялостната обстановка. Естествената светлина влизайки отвън само още повече ще засили хромиранията им дизайн. А интуитивния Select бутон ще ви позволи да имате пълен контрол върху водната струя.

Разбира се, не бива да забравяме и най-важното във всяка баня – душа! Но какво би подхождало най-добре на огромна баня с модерен дизайн? Според нас, за да отговорите подобаващо на голямото пространство, с което разполагате, можете да инсталирате душ с голяма пита, в комбинация с ръчен душ, който да ви дава нужната свобода на действие. В такъв случай, продуктите от серията Raindance могат да отговорят на всичките тези изисквания!

Hansgrohe mixers

Основно Меню