fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Kids under the Croma E shower

Банята е любимото място на цялото семейство и особено на малките членове. За съжаление, ако нямате правилното оборудване за баня не можете да спокойно да оставите децата да се забавляват под душа, както те си знаят. За щастие със серията Croma E душове от hansgrohe това може да се промени моментално. Не е ли страхотно? Croma E душовете са създадени с идеята да могат да бъдат безопасни за децата и същевременно да придават нужния стил на банята ви!

 

Къпане за всеки: Croma E предоставя удобство и сигурност, що се отнася до къпането на най-малките

Душовете от серията Croma E са синоним на функционалност и дизайн съчетани в един единствен продукт. Много често срещано е да се правят удобни за ползване продукти, които за съжаление биват изработвани с лош дизайн. Ние в Хансгрое не обичаме да правим компромис нито с дизайна, нито с функционалността на нашите продукти и затова винаги се стремим да обединяваме двете неща.

Точно това се получи и със серията Croma E – продукти притежаващи дизайн, който може да подхожда на всяка баня, и предимства, които да променят начина на къпане.

 

CoolContact технологията предпазва детските ръце

Всеизвестен факт е, че децата са любопитни и това е едно от най-прекрасните им качества. Ние в Хансгрое вярваме, че не трябва да променяме децата спрямо света, в който живеят, а точно обратното! CoolContact технологията, която е имплементирана в смесителите, предпазва детските ръчички от нежелани опарвания.

За разлика от обикновените смесители, душовете Croma E се различават по това, че при тях студената вода преминава през предната и горната част на смесителя. По този начин елиминираме възможността детето ви да се опари, докато се държи за него.

 

Croma E mixer

 

 

Croma E: Най-продаваният продукт с нов дизайн

Душовете от серията Croma E със сигурност могат да направят всяко къпан един по-специален повод. Новият объл дизайн на душовете, както и металният диск, го правят да изглежда изключително елегантен. Различните възможности за промяна на струята – SoftRain, IntenseRain и Massage позволява на потребителите да изживеят нещо ново, различно и вълнуващо. Не сте забравили, че все още говорим за душове, нали?

Croma E душовете от hansgrohe са от най-високо качество и използват технологии, които променят правилата на къпането. В себе си комбинират подвижен и статичен душ, които предлагат едновременно свобода и невероятното усещане, че се къпете под пролетен дъжд!


Croma Е – перфектният избора за вас, вашите деца и цялото семейство. Започнете да изпитвате насладата от къпането всеки път!

Основно Меню