fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Granite Kitchen

Натуралните цветове могат да свършат чудеса, когато говорим за дизайна на кухнята ви. В момента един от водещите трендове е използването на гранитени кухненски плотове и мивки. Неговият елегантен вид се вписва моментално с всеки кухненски дизайн и има способността да придаде уникален стил на всяко помещение!

Гранитът е предпочитаният вариант за мнозина

Кухнята отдавна вече не е място само за готвене. Все повече хора обръщат специално внимание на това помещение, когато се стигне до неговия дизайн. Именно поради тази причина, много интериорни дизайнери и техните клиенти се спират точно на гранит, когато искат да имат акцент във своята кухня. Цветът на гранита му позволява да бъде гъвкав избор, който може да се комбинира добре с други елементи в кухнята или да бъде контрастът, който да прикове вниманието към себе си. С други думи, ако търсите материал и цвят, които да вдъхнат живот на кухнята ви, то със сигурност бихме ви насочили към гранит.

Също така е много здрав и лесен за почистване!

 

Изберете мивка, която да си подхожда

Ако сте в процес на изграждане на вашата кухня, съветът ни е да помислите добре за цялостния ѝ дизайн. Често хората правят грешката да си изберат материал за плота, но след това да не могат да намерят мивка, която да си подхожда като комбинация с цялостния дизайн.

В случай, че сте се спрели на гранит, като цвят, то със сигурност мивка в същата тоналност, ще придаде завършек на цялостна кухня. Истината е, че мивките в цвят гранит са изключително подходящи за кухня, които имат дървени или бетонени акценти, както и с тухлени стени.

Друго предимство на този тип мивки е, че могат да се комбинират много добре с плот от същата цветова гама. Ако пък искате тя да бъде акцента на вашата кухня, също не е проблем. Просто можете да избере по-светъл цвят за вашия плот.

 

Granite Sink

 

Мивки от hansgrohe: Различни цветови комбинации предлагащи невероятно усещане и функционалност

Както вече споменахме, не трябва да подценявате избора на мивка, когато изграждате своята кухня. Ние от hansgrohe обръщаме изключително внимание на всеки детайл и затова се стараем да предлагаме продукти, които да отговарят първо на желанията на нашите потребители и второ на последните тенденции в кухненското обзавеждане и това за баня!

Именно поради тази причина вярваме, че нашите мивки ще ви помогнат да постигнете желаната от вас хармония в кухнята ви. Ето и малко интересна информация за нашите продукти:

-        Гранитните мивки на hansgrohe са направени от SilcaTec материал и са достъпни в различни цветове. Всички продукти имат изключителна здрава повърхност.

-        Имате нужда от гъвкавост? С hansgrohe можете да си изберете единична или двойна мивка, със стандартен дизайн или цялата да е върху плота ви, със или без сушилник. Както виждате помислили сме за всяко едно ваше предпочитание, оставаме на вас да си изберете!

-        Гранитните мивки на hansgrohe могат да се комбинират и с подходящ смесител, както и с sBox за чисто и подредено пространство под мивката.

-        Също така, тази продуктова категория предлага и различни видове смесители с различна височина. Сега имате възможността да си изберете смесител, който отговаря на вашите желания и вкусове.

 

 

Ако сте в процес на работа по вашата кухня ви съветваме да помислите как можете да интегрирате гранита в нея. В комбинация с подходяща мивка и смесител, ще можете да създадете перфектната хармония и усещане. Изборът е ваш!

Основно Меню