fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Boy and Dog in the Bath tube

Случвало ви се е да се приберете след тежък ден и да мечтаете само и единствено за вана с много пияна? Звучи прекрасно, докато не дойде моментът, в който трябва да намерите място за висящия маркуч на душа, за да можете да се отпуснете спокойно. За щастие, hansgrohe има решението на този проблем – sBox. 

 Какво е hansgrohe sBox?

Дългите маркучи, било то на душа в банята или на смесителя в кухнята, предоставят гъвкавост и свобода, която правят използването на водата много по-приятно. За съжаление, като всяко нещо, и това има своите недостатъци.

Например, голяма част от хората мечтаят да имат вана в банята. Това, разбира се, е страхотно, но често се забравя един важен компонент при изграждането на вана – душа. И по точно – неговият маркуч. Сигурни сме, че сте запознати със ситуацията, в която искате да използвате ваната си, но за целта преди това трябва да намерите място на двуметровия маркуч на душа. Именно в този момент имате нужда от hansgrohe sBox.

Самото име на продукта издава какво представлява той. sBox е специална кутия или място за съхранение на маркуча на вашия душ в банята или смесител в кухнята. Модерната система, разработена от hansgrohe, позволява безпроблемното издърпване и прибиране на маркуча. По този начин ще имате един проблем по-малко. Банята и кухнята ви ще изглеждат подредени, но същевременно ще можете да се възползвате от многото предимства на подвижните душове!

 

Hansgrohe sBox за вашата баня

Както вече споменахме, hansgrohe sBox е продукт, който ще промени цялото усещане във вашата баня. Забравете за висящия във ваната маркуч и са насладете на изключително бързото му издърпване и прибиране в специалната кутия за съхранение.

Използвайки sBox, вие може да имате маркуч с дължина до 1.45 м., който да е скрит в рамката на вашата вана. Освен невероятно удобство, можете да бъдете спокойни и за съхранението на маркуча. Основните предимства на hansgrohe sBox са именно това – лесен за управление душ, защитен от повреда маркуч и добре изглеждаща баня!

Hansgrohe sBox е премиум решение за всяка баня. До скоро то беше достъпно за използване само за кухни. В момента, можете да се възползвате от два атрактивни дизайна, които да се впишат идеално във вашата баня. Важно е да споменем, че sBox е напълно съвместим с всички душове и смесители предлагани от hansgrohe.

·        Важно! Рамката на ваната ви не трябва да е по-тясна от 71мм.

 

 

Подредба и функционалност за вашата мечтана кухня

Когато става въпрос за удобството в банята и кухнята, ние от hansgrohe не правим компромис с качеството! И един от начините, по който го доказваме е иновативните продукти, които предлагаме за обзавеждането на вашата мечтана кухня.

Мивките на hansgrohe са своеобразен образ на иновацията и функционалността събрани в едно. Освен изчистения дизайн, който ще придаде модерно и минималистично усещане, смесителите са друг компонент, на който обръщаме изключително голямо внимание.

Hansgrohe sBox

За нас е важно да предоставяме продукти, които да преобръщат представата на нашите потребите за това как могат да използват водата! Продуктите от категория „Кухненско обзавеждане“ включват мивки и смесители, които предоставят свободата да контролирате водата по един нов за вас начин.

Едно от най-големите предимства на нашите смесители е подвижният маркуч, който ви дава още по-голяма свобода в кухнята. Разбира се, това е свързано с нуждата за по-голямо пространство под мивката, където да го съхранявате!

Може би вече сте се досетили, че с hansgrohe sBox няма да ви е нужно да разполагате с много широко пространство. Кутията за съхранение заема изключително малко място, като ви предоставя възможността да запълните останалото пространство с кухненски пособия.

Отново, няма нужда се притеснявате за сигурността на маркуча. Hansgrohe sBox ще се погрижи той да е в безопасност!

С hansgrohe sBox не трябва да избирате между функционално и елегантно. Може да имате и двете!

Основно Меню