fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Tropical Bathroom Design with Rainmaker Select

Имате ли нужда от спокойствие? Комфорт? Релакс? В наши дни и със забързаното ежедневие, което имаме, тези думи се превръщат все по-често в мираж. Ами ако ви кажем, че можете да имате всичко това и то на една ръка разстояние в собствения ви дом!

Отдайте се на заслужен релакс като изградите баня с модерен дизайн, който да се превърне в тропически рай. Използването на по-голямо помещение и добавянето на растения ще ви накара да се почувствате като в оазис. Банята ще се превърне в мястото, където ще можете да си отпочинете след тежък ден и да прекарате малко време със себе си.

Добавянето на гъвкава душ система е елементът, който ще придаде завършек на цялото тропическо усещане. Използването на floor-level душ ще премахне всякакви ограничения и ще ви позволи да се насладите на прекарването във вашата просторна баня.

Що се отнася до усещането за истински тропически дъжд, който нежно да гали кожата ви, то можем да ви гарантираме, че душ системите на hansgrohe ще направят точно това. Ако трябва да бъдем още по-конкретни, то Rainmaker Select showerpipe е продуктът, който благодарение на своята технология може да ви предложи изключителен комфорт и същевремeнно да ви позволи да се насладите на водата по много различни начини. Хромираната му рамка и елегантният му дизайн му позволяват да бъде парченцето, което ще завърши пъзела на перфектната ви тропическа баня. 

 

Основно Меню