Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Кубът започва своя живот като обект на изкуството, благодарение на авангардистите в началото на 20 век. В наши дни дизайнерът Jean-Marie Massaud пренася кубd като артистичен обект в своята най-нова колекция колекция смесители за баня AXOR Edge.

Смесителите за баня AXOR Edge са истински шедьоври на естетиката, съчетали геометрия и ултра прецизност. Те са сглобени асиметрично от няколко кубични тела в едно впечатляващо цяло. Смесителите преминават границата на въображението както в естетически, така и в технически смисъл. Ултрапрецизните ръбове и повърхности, оформени с диамант, наистина граничат със съвършенството. Смесителите се превръщат в истински бижута за баня, благодарение на фини структури, оформени по повърхността им. AXOR Edge - знак за най-висок стандарт за селектирана група купувачи.

AXOR Edge  - смесител за мивки

Симетрията на повърхности и ръбове в сглобени асиметрично смесители създават усещане за авангардно изкуство. Солидност и деликатност, така най-точно може да бъде описано излъчването на екставагантните смесители за баня. Фината структура осигурява максимална детайлност на смесителите от серията  AXOR Edge и така ползването им се превръща в ново, чувствено преживяване.

Повърхностите със супергланц максимизират характерния престиж на тази колекция. Полираният черен хром повишава блясъка на ново ниво - специалната повърхност е един от ексклузивните цветове на AXOR.
Polished Gold Optic  - един от брилянтните, ексклузивни цветове на AXOR носи луксозна елегантност и създава топъл акцент в банята. Смесителите AXOR Edge се предлагат в шест варианта за мивка: едноръкохватков смесител в четири различни височини като стенен смесител или като стоящ вариант.

AXOR Edge – смесител за душ

Термостатния модул AXOR Edge Select за душ не може да остане незабелязан. Впечатляващ и елегантен, той предоставя възможност за контрол чрез бутоните за избор Може да избирате между пет режима на струята за душ. Ползването е интуитивно и изключително опростено -  чрез натискане на бутон. Механично и прецизно, с най-доброто функциониране. Копчето, с което се регулира температурата заедно с водния обем, заслужава специално внимание.

Основно Меню