Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Когато се миете или къпете, водата се движи по всички цилиндри на тръбопровода във вашия дом. Случва се обаче понякога да стане авария, да се появи теч или да се спука някоя тръба. Всичко това води до неприятности, сърдити съседи и скъпи ремонти. Още по-лошо е, ако има теч а вие не знаете.

Увереност и безопасност от Хансгрое

За всички, които искат да избегнат неприятностите с тръбопровода и да се насладят на 100% на красотата на водата, препоръчваме Pontos -  системата за управление на водата вкъщи, най-новият ни пример за немски инженеринг на практика.

Pontos: Многофункционален продукт за модерно управление на водата

Базата Pontos проверява тръбопровода за изтичане на вода и открива скритите течове. Можете да поставите кръглите сензори за влага, наречени „Pontos Scout“, където желаете, за да предотвратите повреди, причинени от неконтролирани течове на вода, замръзване, влажност на въздуха или необичайни температури. Pontos ще ви информира незабавно чрез аларма и уведомлението чрез домашното приложение hansgrohe в случай, че индивидуално зададените гранични стойности за водно потребление са надвишени или системата подозира повреда.
В обобщение: Pontos може бързо да открива повреди, причинени от спукани тръби, течащи кранове, отворени прозорци или наводнения и да предотврати по-нататъшни повреди.

База Pontos: Шерлок Холмс за мониторинг на водопроводната мрежа

Нов аксесоар за Pontos Scout е базата Pontos, която е свързана с водопровода. Той непрекъснато проверява за всяка консумация на вода, която може да е показателна за течове. В случай на евентуална повреда, базата автоматично изключва водоснабдяването и ви информира незабавно за инцидента по смартфона. Дисплеят на базата Pontos също ще покаже проблема. След това можете да проверите инсталацията и да отворите отново водопровода чрез смартфон или от самата база.

Базата Pontos е гениална умна кутия: измерва консумацията на вода, снабдява ви със статистически данни, така че да можете да бъдете устойчиви в потреблението на вода и дава информация за твърдостта на водата. Можете да прочетете цялата тази информация на дисплея на устройството или на своя смартфон.

Основно Меню