Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Искате ли да имате луксозна баня, доверете са на немската дизайнерска линия AXOR Citterio E. Създателят й Antonio Citterio имплантира домашния уют в елементите  на банята и така създава великолепно пространство за релаксация.

От години професионалистите в банята успешно разчитат на колекциите на AXOR, проектирани от Antonio Citterio. Колекцията за баня AXOR Citterio E продължава тази история на успеха и открива нови възможности за планиране на банята.

Дизайнът на колекцията се изразява в комбинация от чисти линии и меки форми. Това е и причината, поради която AXOR Citterio E се съчетава перфектно с различни стилове в света.

Немските дизайнерски смесители за баня Axor Citterio E се характеризират с прецизно създадени повърхности, меки извивки и прави контури. Предлагат се в различни варианти и всички са пример за елегантност и качество.

Представяме ви смесител за баня от серията Axor Citterio E с три отверстия. Освен, че впечатлява с вида си, той има и съвсем практични достойнства. Смесителят осигурява т.нар. ComfortZone 170. Това означава, че имате 170 мм. височина на смесителя, което ви осигурява комфорт при ползване.

Смесителят предоставя нормална водна струя с налягане от 3 bar, което дава разход максимален разход на вода от 5 l/min. Продуктът е с керамични вентили. Цвят хром.

Основно Меню