Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates


Знаете ли, че при стандартните кранове за чешми щом лостът на ръкохватката е в средно положение, нагревателят на проточния бойлер или циркулационната помпа стартират и въпреки, че водата, с която се миете не е гореща, вие вече плащате електроенергия.

При иновативната технология на Хансгрое, с която ще ви запознаем сега, това не е така. При CoolStart крановете на hansgrohe, първоначално потича само студена вода. Така вашите тръби не се пълнят с гореща вода. Само когато целенасочено преместите лоста наляво, се добавя гореща вода. Добре е за околната среда и вашия портфейл!

Намалете разходите автоматично

С hansgrohe CoolStart топлата вода тече само, когато наистина се нуждаете от нея. Необходимата за това енергия се достига само, когато премествате лостчето наляво. За кратко миене на ръцете обикновено не се изисква гореща вода. Вие решавате колко висока трябва да бъде температурата. Не е възможно да преместите лоста надясно. Това означава, че енергоемката подготовка на топла вода е ограничена до ситуации, в които тя наистина е необходима.

Затова CoolStart може да спести енергия и пари в дома ви. За сравнение: стандартен кран доставя топла вода, когато е в средно положение. CoolStart на Hansgrohe доставя студена вода в средно положение.

Спестете енергия с hansgrohe CoolStart

В средно положение ръкохватката на чешмата с CoolStart доставя само студена вода. Топлата вода тече само когато завъртите лоста наляво.

CoolStart се предлага в следните гами продукти на hansgrohe:

·         Metropol

·         Metris

·         Talis

·         Focus

·         Logis

 

Основно Меню