Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Гордост и радост в hansgrohe: Двете душ линии Rainfinity и Croma E спечелиха iF DESIGN AWARDS 2019. Това е истинска чест, тъй като наградата се счита за една от най-престижните по рода си в целия свят за изключителен дизайн.

Отляво надясно: Olivier Sogno, Nicolai Nübel, Marc Andre Palm, Matthias Oesterle (Phoenix), Julia Schneider, Jürgen Groß, Marco Flaig (Phoenix), Jan Heisterhagen, Andreas Haug (Phoenix).

Rainfinity и Croma E от hansgrohe поставят нови визуални акценти в модерните бани. Техните удобства и иновативни функции ги правят вдъхновяващи и впечатляващи. И все пак двете гами са много различни.

Rainfinity: Душ за най-взискателните клиенти

Душът с Rainfinity е страхотно изживяване. Стилът на тази гама душове придава нов дизайнерски архетип в банята. Различните типове струи като микрофината, ултратиха PowderRain превръщат ежедневното вземане на душ във време на чувствена наслада и дълбока релаксация.

Rainfinity печели отличието iF GOLD AWARD - наградата за най-добър дизайн. 

Croma E: безопасен душ за цялото семейство

Нищо не е безопасно в ръцете на малките изследователи. Дори и в банята не можем да бъдем спокойни за тях, независимо дали се отнася до гумено пате, ръчен душ или гореща струя вода. С гамата Croma E родителите вече могат да бъдат спокойни за своите деца, когато сами вземат душ. Благодарение на новата технология за охлаждане CoolContact в термостатния смесител, няма опасност за вашите малки палавници. Новата продуктова гама не само е безопасна за децата, но и изглежда страхотно във всяка баня.

Croma E получава iF DESIGN AWARD за иновативен продуктов дизайн.

Експерти в изключителни постижения в дизайна

В продължение на 66 години iF DESIGN AWARD е световно признат арбитър на качеството за изключителен дизайн. Етикетът iF е световно известен и се дава за постижения в дизайна. IF DESIGN AWARD признава постиженията на дизайна във всички дисциплини: Продуктов, опаковъчен, комуникационен и сервизен дизайн / UX, архитектура и интериорен дизайн, както и за професионална концепция. Всички печеливши награди ще бъдат представени в iF WORLD DESIGN GUIDE, публикуван в iF design app и изложени на iF design Exhibition в Хамбург. За тазгодишното състезание журито от независими международни експерти трябваше да направи своя избор измежду 6 375 кандидатури.

 

Основно Меню