Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

С луксозните смесители от гамата AXOR Starck V можем да почувстваме водата като жив елемент. Мощният воден вихър на природата днес може да бъде в уникална близост до Вас.

Стъкленото тяло с отворен край на смесителите от серията AXOR Starck V ни позволяват да изпитаме този естествен феномен у дома - в банята или кухнята, при това с безпрецедентна интензивност.

"AXOR Starck V е революция. Същността на колекцията е в минимализма и във вихъра на водната струя, това чудо на природата, заобиколен от пълна прозрачност", казва дизайнерът Филип Старк, описвайки основната концепция на дизайна. Тяло, изработено от кристално прозрачно стъкло, което позволява да видим вихровото въртене на водата. Органичната и скулптурна форма дават пълен обхват на вихъра.

"Жалко е, че никога не сме виждали водата в смесителя." За Клаус Гроу, син на основателя на Hansgrohe, който подпомага разработването на този нов продукт, AXOR Starck V е вдъхновен от страстта към водата. Изследователите на Hansgrohe и AXOR работят дълго по време на разработката на новите продукти от серията, докато най-сетне успяват да разкрият вихреният принцип на водата под формата на изключителен смесител.

В допълнение към своята красота, AXOR Starck V се отличава и с функционалност. Лесният пуск и дизайнът за безопасно спиране правят много лесно изваждането на стъклото от основата, за да бъде почистено например - дори и без да е необходимо да се затваря клапана. Материалът също е много внимателно подбран: кристалното стъкло е висококачествено и устойчиво на замърсяване, което означава, че може да се почисти удобно и в съдомиялната машина.

Освен хромирания и висококачествен бял вариант, производственият отдел на AXOR предлага още 12 други ексклузивни покрития, като черен никел за основата и кристален стъклен вариант за тялото. 

Продуктите от серията AXOR Starck V са подходящи за обзавеждане на баня и обзавеждане на кухня. Ако искате да обзаведете своята баня или кухня с  дизайнерски смесители, разгледайте продуктите.

Основно Меню