Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites TemplatesОсвен че са красиви, ръчните душове предлагат повече забавления при къпане. Благодарение на своята технология, те са лесен начин да подобрите дизайна и функционалността на вашата баня.

Душ-слушалките не само изглеждат добре, но са също така впечатляващи както от екологична, така и от икономическа гледна точка. EcoSmart намалява потреблението на вода с до 60%. Другият плюс за околната среда: Hansgrohe е първият производител в света на санитарната индустрия, който въвежда оценка за жизнения цикъл на ръчните душове.

Потребителският тест (trend, 2013, D-A-CH), свързан с Raindance Select E 120, показва, че продуктът е направил положително впечатление на 99% от изпробвалите го. На практика всички тествали продуктите са впечатлени и от дизайна и способността да се превключва типът водна струя с натискането на един бутон.

Тук можете да намерите повече информация за адресите на търговските обекти в България, предлагащи продукти hansgrohe, близо до вас.

Основно Меню