Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Ако обичате водата и искате да създадете своя луксозна баня, доверете са на немската дизайнерска линия AXOR Citterio. Създателят й Antonio Citterio имплантира домашния уют в елементите  на банята, създавайки великолепно пространство за релаксация.

Смесители за баня

Немските дизайнерски смесители за баня Axor Citterio се характеризират с прецизно създадени повърхности, меки извивки и прави контури. Предлагат различни варианти на елегантност и качество - от единичния лостов смесител до класическия смесител с три отверстия, който се предлага във вариант и за стенен монтаж. Можете да изберете ръкохватка тип джойстика, лост или кранче. За ваните е наличен смесител за подов монтаж  в допълнение към класическите смесители с монтаж на стената или на самата вана.

към продуктите

Душове

Различните продукти в немската дизайнерска колекция за баня Axor Citterio предлагат лукс, красота и комфорт по време на къпане. Душовете могат да бъдат със скрит или открит монтаж. Различните душове за монтиране на стена или таван, или в комбинация с плоча за стена – не само подобряват дизайна на банята, но показват стил и вкус. В серията можете да откриете вграден душ и комбинация с ръчен душ (душ-слушалка).

към продуктите

Аксесоари

Серията Axor Citterio  предлага аксесоари с немски качество - стенни осветителни тела, поставки за сапун, поставки за четки за зъби, кърпи за ръце и много други. Използвайте аксесоарите на Axor Citterio, за да създадете луксозна баня, която ще задоволи и най-взискателния вкус.

към продуктите

 

Тук можете да намерите повече информация за адресите на търговските обекти в България, близо до вас.

Основно Меню